ZUREN GELAATSBEHANDELING (kuurvorm)

rimpels
grote porien

Rimpels en zichtbare tekenen van veroudering

Huidverkleuring, de na-effecten van jeugdacne, acnelittekens en ongelijke huidtextuur

Voor wie?

Resurface stelt 3 pakketten voor, die specifiek betrekking hebben op de verschillende soorten huidvlekken. Voor iedere huid met onvolkomenheden als zichtbare tekenen van veroudering, acnelittekens, oneffen teint, pigmentatiestoornissen, ongelijke huidtextuur. Een kuur is ontworpen om geleidelijke progressieve resultaten te bereiken naarmate je vordert door de sessie. 

Ze bestaat telkens uit: 2 fresh up behandelingen + 2 middelmatige intensiteit anti age OF littekens en verkleuring behandelingen + 2 hoge intensiteit anti age OF littekens en verkleuring behandelingen

Resultaat?

Zichtbaar verminderen van rimpels, acné littekens, onvolkomenheden en oneffen teint, met inachtneming van de delicate balans van de huid.

VOORBEREIDING

Eerste verzorging bestaande uit twee behandeling voor klanten die lijden aan verlies van uitstraling en oneffen teint. Het bereidt de huid voor op de daaropvolgende specifieke exfoliërende behandelingen.

ZURENBEHANDELING ANTI AGE

Een specifieke verzorging ontworpen om rimpels en zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden. Pro age bestaat uit twee stappen: twee middelmatige intensiteit sessies en twee hoge intensiteit sessies.

rimpels
rimpels

Vermindering verkleuring huid 90% 


Verhoging uitstraling 95% 


Vermindering rimpels 90% 


Toename huiddichtheid 100% 

Afspraak maken

ZURENBEHANDELING LITTEKENS EN HUIDVERKLEURING

Een gerichte verzorging specifieke ontworpen om huidverkleuring, na-effecten van jeugdacné, acnelittekens en ongelijke huidstructuur te bestrijden. Skin refine bestaat uit twee stappen: twee middelmatige intensiteit sessies en twee hoge intensiteit sessies.

acne

Regulatie van talgafscheiding 80% 


Verhoging van uitstraling 95% 


Vermindering van littekens 90% 


Verbetering huidstructuur 90%